tiistai 11. syyskuuta 2018

Lippukunnanjohtajan tervehdys: Vauhdikas kesä, vielä aktiivisempi syksy


Huh, mikä kesä olikaan kelien ja partiotapahtumien puolesta! Kesäkuu alkoi Kirjurinluodossa järjestetyllä Framil-suurtapahtumalla, jossa pääsimme seikkailemaan sekä maalla, ilmassa että merellä. Mieleenpainuvimmat kokemukset olivat kävely kuumailmapallon pallon sisällä, sankoruiskutarkkuusammunta ja kuraveden puhdistus. Tapahtuma huipentui päätöspäivänä Kasmirin keikkaan. Heinäkuu huilailtiin, mutta elokuussa alkoi jälleen tapahtua. Elokuun alussa juhlistettiin veljeslippukuntamme Väinän Vartijoiden 60-vuotista partiotaivalta juhlakesäleirin merkeissä. Säänhaltijakin halusi onnitella vanhenevia Väiskejä tarjoamalla kunnon hellekelit Hauenhammas IV -leirille. Hauenhampaalla sai kerrankin luvan kanssa pelata vesisotaa, meloa kanooteilla ja ravata uimassa sen minkä muulta ohjelmalta kerkesi. Eikä tarvinnut palella :)

Monta partiomuistoa rikkaampana on taas mukava käynnistellä syksyn viikoittaista toimintaa. Ryhmissä jatkaa vanhoja tuttuja kasvoja, mutta syksyisin joukkoomme liittyy myös monia uusia innokkaita partiolaisia. Toivotetaan heidät ilolla tervetulleiksi parhaan harrastuksen pariin. Oman ryhmänsä kokouksiin voi aina kutsua kavereita tutustumaan; jospa heitäkin pääsisi partiokärpänen puraisemaan. Partio sopii harrastukseksi myös aikuisille. Aikaisempaa partiotaustaa ei tarvita ja mukana voi olla sen verran kuin haluaa. Tuikkeet ottavat kaikki halukkaat aikuiset mieluusti mukaan toimintaansa, joten ilmianna itsesi heti joko lapsesi ryhmänjohtajalle tai allekirjoittaneelle.

Syyskauden kokoonnumme vielä Outokummuntien väistötiloissa. Jos Väinölän kirkon remonttiaikataulut pitävät paikkansa, pääsemme vuoden vaihteessa muuttamaan takaisin kirkolle upouusiin tiloihin. Uudet tilat tulemme jakamaan Väinän Vartijoiden kanssa. Hyvin sujunut yhteiselomme jatkuu siis väistötilojenkin jälkeen ja tulee tiivistymään entisestään yhteisryhmien muodossa. Katsellaan ja kuulostellaan, mitä lippukuntiemme yhteinen tulevaisuus tuo tullessaan.

Syyskauden tapahtumiin kuuluu viikoittaisten koloiltojen lisäksi syysretki sekä tietenkin itsenäisyyspäivän partiolupaustilaisuus ja soihtukulkue. Syysretkelle suuntaamme marraskuussa yhdessä Väiskien kanssa. Rinkkaa ei siis kannata päästää pölyttymään kesäleirin jälkeen, vaan pitää se aina valmiina uusille partioseikkailuille.



Mukavaa partiosyksyä kaikille Tuikkeille!



Partiovasemmalla,

Elina                   
                  
Kuvassa apulaislippukunnanjohtaja Leena ja Elina




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti