torstai 11. maaliskuuta 2021

Tuikkeitten lippukunnanjohtajan ja apulaislippukunnanjohtajan mietteitä alkuvuonna 2021

Vuosi 2021 on jo edennyt maaliskuuhun ja partion uusi toimintakausi on käynnissä. Toivotamme edellistä parempaa vuotta ja terveyttä kaikille!

Viime vuoden tavoin pandemia vaikuttaa meihin kaikkiin ja koronan aiheuttamat rajoitukset näkyvät partiotoiminnassa ainakin kevään aikana. Koronaan liittyvää tiedotusta on lähtenyt partioperheille ja jatkossakin seuraamme tilannetta, sairaanhoitopiirin sekä partiopiirin antamia ohjeita ja toimimme niiden mukaan.

Teljän Tuikkeet ry on yhdistys, jonka hallituksena toimii johtajaneuvosto ja puheenjohtajana lippukunnanjohtaja. Tässä pestissä jatkaa edelleen Minttu V. Varapuheenjohtajaa kutsutaan apulaislippukunnanjohtajaksi ja vuoden alussa pestissä aloitti Iipee. 


Kuvassa poseeraamme (Iipee ja Minttu) yhdessä itsenäisyyspäivänä 2020 Teljän kirkon pihassa lipunnoston jälkeen.

Iipee palasi rakkaan harrastuksen pariin monen vuoden jälkeen. Partiopolulle on kertynyt toimintaa sudenpentuna, vartiolaisena, vartionjohtajana, akelana ja lippukunnanjohtajana. Halu mahdollistaa lasten harrastamista sai Iipeen myöntymään Mintun houkutteluun ryhtyä tämän vuoden alusta lpkja:ksi. Monia uusia asioita tulee eteen, Iipeen mukaan partiossa puhutaan tällä hetkellä "vähän eri kieltä" esimerkiksi nykyisten ikäkausien seikkailijoiden, tarpojien ja samoajien nimitysten myötä. Ne kuitenkin oppii varmasti!

Olemme molemmat yhtä mieltä siitä, että parasta partiossa on retket, myös näin aikuisena. Parhaisiin partiomuistoihin liittyy hyvät ystävät, iltanuotiot, kikattelu makuupusseissa ja kortinpeluu kipinävuorossa. Näitä muistoja meille jokaiselle pitäisi kertyä.

Mieleenpainuvia ja mukavia partioelämyksiä tähän vuoteen toivomme meille kaikille!

Lippukunnanjohtaja Minttu & apulaislippukunnanjohtaja Iipee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti