perjantai 23. elokuuta 2019

Syksyn toiminnan alkaessa mennyttä kesää muistellen

Tuikkeitten kesään kuului Tuikkulan talkoita ja kesäretkeilyä

Tuikkulassa on  tehokas talkooväki ahertanut kämpän oviseinän kimpussa ja hyvältä näyttää jo. Hommaa on ollut: purkamista, maalaamista, sahaamista, levyttämistä, laudoittamista, asennusta ja rakentamista. Supersuuret kiitokset tähän asti hommassa mukana olleille ja tervetuloa mukaan kaikki Tuikeperheet ja johtajat edelleen. Kaikille varmasti löytyy itselle sopivaa tekemistä!


Osalassa retkeiltiin elokuun alun viikonloppuna viiden lippukunnan voimin. Retkimenossa oli partiolaisia Tuikkeitten lisäksi Väiskeistä, Kulkusta, Tulitikuista ja Teljän Partiosta. Sää suosi retkeläisiä ja kuvan olympialaisiakin saatiin kisata aurinkoisessa säässä.


Viikoittainen partiotoiminta pääsee taas vauhtiin Syyskuun ekalla viikolla 

Tuikkeitten ja Väiskien kokoukset pidetään yhteisellä kololla Väinölän kirkon alakerrassa. Taustayhteisömme Teljän seurakunta tarjoaa meille hyvät tilat kokoontua ja järjestää toimintaa. Sudenpennut, seikkailijat ja tarpojat kokoontuvat omien ryhmänjohtajiensa johdolla oman aikataulunsa mukaisesti noin 1½ tuntia kerrallaan. Välillä koloillat vaihtuvat ulkoiluun vaikka Porin metsässä tai nuotioiltaan Tuikkulassa. Ulkoiluun kannattaa varautua myös koloilloissa.


Mukavaa partiosyksyä jälleen uudet ja vanhat Tuikkeet perheineen, nähdään!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti