maanantai 17. kesäkuuta 2019

Partiokesä on alkanut, edessä kämppätalkoita ja retkiä





Tuikkula - lippukunnan retkikämppä Luvialla, on ollut omistuksessamme jo vuodesta 1995. Heti hankinnan jälkeen kämpällä uusittiin katto ja matkan varrella on tehty sisätiloissa paljonkin. Ullakko on avattu yhdeksi isoksi tilaksi, jossa voi yöpyä ja järjestää myös ohjelmaa.



Kämpän ulkolaudoitus on päässyt paikoitellen hyvin heikkoon kuntoon ja tänä kesänä onkin käynnissä talkoourakka, jolla uudistetaan etuseinän laudoitus, ovi ja ovikatos.










 
Lippukunnan kesäduunin tekijä Ainokin on päässyt talkoiden materiaalien hankintareissulle ja mm. sahaamaan kärryssä olevat rimat kuusimetrisistä kolmemetrisiksi. #kesäduuniOPnpiikkiin #kesätyö

Talkooväkeä on saatu oman johtajiston lisäksi myös veljeslippukunnasta sekä partiolaisten vanhemmista. Toki joukkoon mahtuu vielä innokasta talkooväkeä. Ottamalla yhteyttä lippukuntaa, saa tietoa seuraavista talkoopäivistä.

Elokuun alussa järjestetään Osalassa Ahlaisissa usean lippukunnan yhteinen kesäretki. 

Retkeä odotellessa on hyvä varmistaa, että retkivarusteet ovat kunnossa ja sadevaatteetkin mahtuvat vielä päälle. Retkeä ennakoiden voi harjoitella kesän aikana vaikka teltassa nukkumista ja kokeilla oman hyttysmyrkyn toimivuutta kesäillassa.
 Osala; kuva VV:n Facebook

Ahkeraa talkookesää sekä riemukkaita retkiä luonnossa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti